Taste of Odessa & Zakarpattia - кулінарна подія України

Друзі, ми раді повідомити, що не так давно стартувала серія майстер-класів Taste of Odessa & Zakarpattia, метою якої є популяризація української кухні в Україні та за її межами.
Відродити і примножити національні традиції - це головне завдання українських шеф-кухарів. Українська кухня - це старовинні рецепти, недооцінені продукти і традиції, які ми ставимо понад усе. Саме тому, на майстер-класах у вас буде можливість дізнатися про унікальний хліб з жолудів, про морозиво з кори дуба і білих грибів, солодовом соусі; кремі з квашеної полуниці, а також техніці роботи з рибою, овочами та іншими оригінальними продуктами, як хвоя і мох.
У форматі заходу була демонстрація продуктів, рецептів, технік і страв двох регіонів: Одеси та Закарпаття. Крім цього, на майстер-класі учасники дізналися:
- як можно обіграти монопродукт максимальною кількістю технік і текстур;
- як створювати шедеври з максимально низькою собівартістю, використовуючи різні техніки;
- як зробити з старовинних страв - модерн, який буде цікавий сучасної аудиторії.
Були продемонстровані такі техніки як: копчення, ферментація, маринування, желефікація, піноутворення, дегідратація та інші. Крім цього, учасники познайомилися з тим як можна створити абсолютно нові страви з простих, локальних продуктів, всього лише змінивши їх текстуру.
Перший МК відбувся 27 травня в місті Києві на локації Кулінарна Студія «su.chef», де були представлені нові смаки, локальні продукти, старовинні рецепти наших предків і їх інтерпретація в сучасній кухні.
Гостей очікувало хвойне сало, жолудієве шабле, крем з квашеної полуниці, комбуча з шипшини, ботарга з ікри сома, морозиво з дуба, хумус з буряка з коріандром і кумином, рикотта з лавандою і м'ятою, маринований буряк з коріандром і мусом з сиру з кропом. Але це не все, чим здивував Taste of Odessa and Zakarpattia.
Ми з радістю підтримали і взяли участь в цій важливій кулінарній події, яка виведе українських шефів і українську кухню на гастрономічну карту світу!
Наша участь у заході - це вклад в майбутнє української кухні! Слідкуйте за нашими новинами і будьте першими хто дізнається про наступні такі заходи.
Related Articles
Taste of Podillia & Prykarpattia - другий майстер-клас проекту Taste of Ukraine
Майстер-клас присвячений овочам, коренеплодів, рибі і соусів, а також кухні Поділля і Прикарпаття.
UA 





