Столові прибори
Столові прибори
Столові прибори, купити столові прибори
Столові прибори - це те, чим Ви, шановний відвідувач, користуєтеся щодня. Столові прибори - це ложки, виделки, ножі та інше. Якщо подані Вами прилади бездоганні, успіх Вам забезпечений, будь-то світський прийом або просто вечеря при свічках. Поєднання якісних матеріалів і професіоналізму дизайнерів, дозволять Вам насолодитися, використанням столових приборів відомих світових виробників. Вибираючи той чи інший вид столового приладу, слід враховувати, характерні для кожного з них, особливості.
Кілька слів про те, як ми вибираємо виделки. При їх виборі, зверніть увагу на гостроту зубців, чим гостріше, тим вони якісніші. Якісне полірування внутрішньої сторони виделки говорить про правильний підхід до її виготовлення. Легке натискання дозволить Вам визначити її характеристику - здатність до деформації. Дорогі столові прилади, в даному випадку виделки, не повинні деформуватися при такому натисканні.
Існує безліч виделок, наведемо кілька з них:
• Виделка лимонна (два зубці) - призначена для перекладання скибочок лимона.
• Виделка кокільна (три зубці, короткі і широкі) Двухрожковой (два зубці) - для подачі оселедця.
• Виделка для шпрот (п'ять зубців, широку основу) - виделка, призначена для перекладання рибних консервів.
• Виделка для морепродуктів (довгі два зубці) - виделка, призначена для споживання крабів, раків і креветок.
• Виделка для устриць, мідій і холодних рибних коктейлів (три зубці, один зубець (переважно лівий) потужніший інших) - для відділення м'якоті устриць і мідій від раковин.
• Виделка для омарів (один зубець) - призначена для вживання омарів.
• Виделка кокільна (три зубці, короткі і широкі) - призначена для гарячих закусок з риби.
• Виделка десертна (три зубці, довгі і вузькі) - призначена для десертів.
Хто не знає що найважче, що забирає найбільше часу, на що йде найбільше сил на кухні? Так саме різання, чистка, шинкування і інші дії, що здійснюються з продуктами. І у всьому цьому бере участь столовий прилад ніж. Саме він - наш помічник на кухні при роботі з продуктами.
Вибираємо ніж. Зверніть увагу на те, що більш міцний предмет залишає подряпини на більш м'якому, вибір падає на виріб, на якому немає подряпин. Ніж з широким полотном ріже рівніше і сам по собі міцніше. Але ніж з вузьким лезом легше ріже.
З усього розмаїття існуючих ножів до столових приладів відносяться лише кухонні і столові.
• кухонний ніж - призначений для приготування їжі. Буває: фруктовий, картопляний, філейний, хлібний, для сиру, для масла та інші.
• столовий ніж - такий ніж входить до складу столових приладів разом з вилкою і ложкою.
Вибираємо ложки. Самий практичний предмет серед столових приладів - ложка. Вона може замінити виделку, ополоник і навіть ніж. На відміну від перших ложок з каменю, наш інтернет магазин посуду, пропонує посуд різного виду і на будь-який смак, а також посуд оптом. Ви зможете відчути перевагу запропонованого товару з першого погляду. Будь-яка ложка з нашого асортименту дасть Вам можливість відчути себе аристократом або навіть королем. Ложки з будь-якого матеріалу, будь-якого розміру, будь-якої форми - Ви можете замовити прямо зараз. Вони бувають: столові, чайні, десертні. Також є для супу, для маслин, для яєць, для абсенту, для бульйону, для грейпфрутів, для ікри і сувенірні ложки.
Також наш інтернет магазин посуду пропонує Вашій увазі скляний посуд і красиві келихи . Ну а якщо у Вас бар то наш асортимент барного інвентарю Вас приємно здивує!