Зразки посуду на опрацювання

  • Каструля для мідій 18 см, емальована, GenWare 625002

Каструля для мідій 18 см, емальована, GenWare 625002

  • Виробник: GenWare
  • Модель: 625002
  • Наявність: Під замовлення
983.03 грн.

Каструля для мідій емальована ідеальна для приготування та подачі гарячих мідій до столу, кришка ідеально підходить для зберігання порожніх мушель, можна мити в посудомийній машині. Емаль з подвійним покриттям стійка до появи плям та подряпин та збільшує термін служби виробу.

Емальований посуд не окислюється і не виділяє шкідливі речовини в їжу при приготуванні, завдяки чому смак страв не змінюється. Також відмінною рисою такого посуду є те, що він не вбирає в себе запахи, завдяки чому не вимагає особливого догляду і легко миється.

Заснована понад 45 років тому, компанія GenWare виробляє широкий асортимент продукції, в основі якої лежить ідеальний баланс ціни, якості та цільового призначення. Вишукана і унікальна посуд з порцеляни , кераміки і скла , стильні столові прилади і оригінальний кухонний інвентар стануть справжнім подарунком для вашої кухні і радуватимуть вас, ваших близьких і гостей довгі роки. Крім широкого вибору посуду для столу і презентацій , кухонних приладів, форм для випічки і зберігання ви будете вражені різноманітністю колекцій і стилістичних напрямків. Керамічні тарілки , чаші і блюда GenWare вдало поєднують в собі довговічність і високий стиль, вигідно граючи контрастом з традиційного білого посудом.

Придбати продукцію Genware можна у нас в інтернет-магазині. Широкий асортимент якісної продукції та вигідні ціни чекають на Вас!

Розмір: 18 см

Обсяг: 2,3 л

Кількість в упаковці: 1 шт

Матеріал: нержавіюча сталь з емальованим покриттям

Виробник: GenWare (Великобританія)

Dishwasher Safe Можна мити в посудомийній машині

Вибираючи посуд для ресторанів, все більше переваг віддається емальованому посуді, завдяки її якостям і властивостям. У такому посуді можна не тільки приготувати їжу, а й вдатися до термообробки продукту або використовувати її для зберігання.

Експлуатаційні переваги цього посуду: висока хімічна стійкість покриття до лугів, солей і кислот, які знаходяться в продуктах або утворюються в процесі приготування, і бактеріальна стійкість, дозволяють зберігати в ній їжу і витрачати мінімум зусиль на догляд.

Зверніть увагу на рекомендації, які дозволять істотно продовжити термін служби емальованого посуду:

• Промити перед першим використанням;

• Перед експлуатацією посуду необхідно використовувати легке покриття рослинного масла, щоб захистити емальований посуд від фарбування;

• Після використання посуду необхідно опустити її в теплу або гарячу воду і акуратно промити рідким миючим засобом;

• Не використовуйте абразивні чистячі серветки або зернисті мильні порошки, так як це може призвести до утворення потертостей;

• Не ставте телевізор порожню емальований посуд на конфорці або газовій плиті.

* Вся продукція GenWare 100% оригінал! Доставка здійснюється безпосередньо зі складу виробника в перебігу 2 - 2,5 тижнів за умови наявності товару.

Призначення
Тип Для мідій
Матеріал
Матеріал Емаль
Категории товара:
Емальований посуд для подачі | Подача морепродуктів |
Актуальне

Ви переглядали