Зразки посуду на опрацювання

Келих для вина 260 мл, Marilyn

  • Виробник: RCR
  • Модель: 18471
  • Наявність: В наявності
233.93 грн.

Елегантний келих для вина декорований витіюватими різьбленими візерунками, які грають променями світла. Завдяки витонченій формі келиха всі грані вишуканого напою зберуться в ароматний виноградний букет. Келих вигідно підкреслить статус закладу і доповнить витонченість сервіровки обіднього столу.

Кришталь RCR - втілення італійської пристрасті до краси і прагненню залишатися флагманами модних тенденцій.

Компанія RCR Cristalleria Italiana   SpA почала випуск продукції з цього свинцевого кришталю ще в 1967 році. А з 2008 року фабрика освоїла технологію створення виробів з інноваційного матеріалу Luxion на безсвинцевої скляній основі. По міцності і естетиці він нічим не поступається своєму кришталевому попереднику. Виробництво кришталевого посуду відбувається згідно з усіма нормами охорони навколишнього середовища, і строгим контролем якості матеріалів і способів обробки, без застосування шкідливих, токсичних речовин.

Сьогодні келихи, стакани, фужери, декантери, графини, глечики, вази та інші предмети сервіровки цієї марки прикрашають фешенебельні міжнародні готелі, елітні ресторани і інтер'єри будинків багатих і знаменитих людей у всьому світі. Вироби відрізняються не тільки високою міцністю і бездоганною прозорістю тонких стінок, а й різноманіттям образотворчих форм і варіантів декоративного оформлення.

Обсяг: 260 мл

Матеріал: скло

Країна виробник: Італія

Розміри
Об'єм 200-299 мл
Призначення
Тип Вино
Колекції
Серія Marilyn
Категории товара:
Скляний посуд | Келихи | Келихи для вина |
Актуальне

Ви переглядали