Зразки посуду на опрацювання

Етажерка для блюд, d 20-25 см, h 19 см 1000195

  • Виробник: Hendi
  • Модель: 1000195
  • Наявність: В наявності
884.99 грн.

 

Професійний інвентар для ресторанів і кафе - підставка для сервірування різних страв, а також для підношення з морепродуктами. Виготовлена з нержавіючої сталі. Красиво накритий стіл або професійно і елегантно подані страви здатні підняти всім настрій і зробити звичайні страви смачніше і цікавіше.

Міжнародна група Hendi - лідер на європейському ринку професійного обладнання для підприємств громадського харчування. Бренд широко відомий і користується великою повагою серед кухарів-професіоналів і рестораторів.

Торгова марка HENDI була зареєстрована в 1934 році, таким чином, компанія працює на ринку більше 75 років. На сьогоднішній день Hendi - виробник і постачальник професійного кухонного обладнання та спеціалізованого інвентарю для кейтерингу, кухні та бару.

Устаткування Hendi здатне повністю задовольнити потреби нового підприємства, а також модернізувати вже функціонує.

Устаткування Hendi виготовляється на основі ретельного аналізу споживчого ринку, супроводжується гарантійними зобов'язаннями від виробника. Асортимент продукції даного бренду включає практично всі, що потрібно в роботі ресторатора або продавця.

 

Розмір: діаметр - 20-25 см; висота - 19 см

Матеріал: нержавіюча сталь

Країна виробник: Нідерланди

 

 

Актуальне

Ви переглядали